Etnies Amsterdam

Naast deze webshop die sinds december 2011 online is, hebben we ook een èchte winkel in één van de bekendste straten van Nederland, namelijk Het Damrak. In september 2011 heeft deze shop zijn deuren geopend.

 

Een winkel in een straat is een plaats waar je direct geadviseerd wordt en waar de sfeer van de winkel erg belangrijk is. We hebben geprobeerd die sfeer ook in de webshop te brengen en we denken dat we daar aardig in geslaagd zijn. Wie je in de webshop jammer genoeg moet missen is Maarten, de Store Manager. Maarten is natuurlijk wel direct betrokken bij de webshop, dus hij zal er hoe dan ook zijn stempel op drukken.

 


 

De winkel op Het Damrak bestaat uit twee etages waarbij de benedenverdieping volledig is ingericht met Etnies. Het assortiment is breed maar overzichtelijk uitgestald. De tweede etage biedt plaats aan een diverser assortiment. Je vindt er Oakley zonnebrillen en goggles, Dakine backpacks, Go-Pro camera’s + toebehoren, Frends headphones, G-Shock horloges, 32 apparel en Soulcycle BMX bikes. Een lekker compleet aanbod dus! Bijna alle artikelen die we in de winkel aanbieden kan je ook in de webshop vinden.

 

Veel plezier met het winkelen in onze webshop en we nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in de winkel.
Als voorproefje vast wat foto's die je kan bekijken.

 


(klik op de foto voor een vergroting)

Google Streetview. Loop virtueel door de winkel.

back to top